Ασφαλής μετακίνηση εν μέσω πανδημίας COVID 19

Share

Λόγω των έκτακτων μέτρων εξαιτίας του κορωνοιου είναι λογικό κάποιες καθημερινές συνήθειες μας να έχουν επηρεαστεί. Σας ενημερώνουμε ποια είναι τα βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε ώστε να είναι ασφαλές το ταξίδι σας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως σε όλη τη διάρκεια της πτήσης σας καθώς κ κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική. Στην συνέχεια μετά την άφιξη σας κ κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας προς τον προορισμό σας θα πρέπει να συνεχίζετε να φοράτε τη μάσκα.

Εμείς έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προστασίας καθώς τα αυτοκίνητα μας απολυμαίνονται καθημερινά. Διαθετουμε αντισηπτικά gel και φροντίζουμε να είναι πάντα καθαρά τα αυτοκίνητα μας. Για όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα είναι υποχρεωτικό μέσα στο ταξί να είναι μέχρι 3 επιβάτες και ο οδηγός. Σε περίπτωση που είναι οικογένεια τότε μπορούν να μπουν στο ταξί οι γονείς με τα 2 παιδιά(Σύνολο 4 ατομα).

Φυσικά και κατά την διάρκεια της διαδρομής μας θα σας ενημερώνουμε επιπλέον για ότι χρειάζεστε ώστε να παραμείνει ασφαλές το ταξίδι σας.

Μετακίνηση για ΑΜΕΑΦτιάξε την δικιά σου εκδρομή

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ
hello.