Η εταιρεία

Arrive in Athens

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Arrive in Athens αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την άνετη μετακίνηση σας στην Αθήνα.

H Arrive in Athens ιδρύθηκε από τον Χρήστο Κώτση. Έναν άνθρωπο που γνωρίζει τα ομορφότερα μέρη της Αθήνας και καθώς έχει ταξιδέψει σε πολλούς προορισμούς ανά την Ελλάδα και είναι έτοιμος να μοιραστεί μαζί σας όλα τα μυστικά για όλους τους προορισμούς. Για αυτό έχει φτιάξει την καλύτερη ομάδα συνεργατών οι οποίοι έχοντας στην διάθεση τους σύγχρονα και ασφαλή οχήματα θα κάνουν την μετακίνηση καθώς και την εκδρομή σας μια συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία…

Είμαστε Προσηλωμένοι

ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΑΣ

Mission

Σκοπός της AiA αποτελεί η δημιουργία άριστης εμπειρία διαμονής και μετακίνησης των επισκεπτών της Αθήνας..

Vision

Όραμα μας είναι η μετακίνηση των επισκεπτών στην πόλη της Αθήνας να γίνεται με τρόπο άνετο και ασφαλή.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η Arrive In Athens είναι εδώ για να σας μεταφέρει στα ομορφότερα μέρη της πόλης με ασφάλεια και άνεση. Επικοινωνήστε μαζί μας να σχεδιάσουμε μαζί τις μετακινήσεις σας στην Αθήνα.

Οι Αξίες μας

Η ομάδα της AIA σχεδιάζει και προγραμματίζει τις μετακινήσεις και τις εκδρομές σας στην Αθήνα και σε κοντινούς προορισμούς με γνώμονα τις πέντε βασικές μας αξίες:

Γιατί την Arrive In Athens

  • Ασφάλεια – Safety first! Για εμάς η ασφαλής δική σας μετακίνηση αποτελεί αδιαπραγμάτευτη δέσμευση.
  • Άνεση – Τα σύγχρονα οχήματα μας παρέχουν άνεση ώστε να απολαμβάνετε τις μετακινήσεις σας στην Αθήνα και στους κοντινούς προορισμούς ξεκούραστα αλλά και με στυλ.
  • Ευγένεια – Είμαστε περήφανοι για την ομάδα οδηγών μας. Είναι πάντα ευγενικοί και με χαμόγελο, πρόθυμοι και ευέλικτοι στο να σας εξυπηρετήσουν.
  • Συνδεσιμότητα – Δεν σας αφήνουμε λεπτό offline. Τα οχήματα μας διαθέτουν Wifi και σταθμούς φόρτισης κινητών συσκευών ώστε να μπορείτε real time να μοιραστείτε την εμπειρία σας στα Social Media. Μην ξεχάσετε να μας κάνετε Tag 🙂
  • Ανταγωνιστικότητα τιμών – Οι τιμές μας ασυναγώνιστα χαμηλές, όπου επιλέγοντας και μια προσφορά μας, το κέρδος σας μεγαλώνει.
hello.