Αθηναϊκή Ριβιέρα

ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛ.1

Γνωρίστε την παραλία της πρωτεύουσας

Μόλις 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, βρίσκεται η περίφημη Αθηναϊκή Ριβιέρα. Κείτεται κατά μήκος του Σαρωνικού κόλπου όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει δεκάδες οργανωμένες πλαζ αλλά και πολλές ελεύθερες παραλίες. Η φυσική ομορφιά είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα προσφέρεται για περίπατο, κολύμπι και θαλάσσια σπορ και Golf.

Βόλτα στα νότια προάστια της πόλης

Γλυφάδα

Από τα ομορφότερα προάστια της Αθήνας, η Γλυφάδα, είναι γνωστή για τη λάμψη της νυχτερινής της ζωής, αλλα και για τους περιπάτους στο εμπορικό της κέντρο όπου μπορεί κάποιος να επισκεφτεί μερικά από τα καλύτερα καταστήματα της Αθήνας. Καλαίσθητες βίλες, στιλάτα καταστήματα, φημισμένα εστιατόρια και πολυτελή ξενοδοχεία συνθέτουν την εικόνα, χαρίζοντας στους επισκέπτες αξέχαστες εμπειρίες.

Λίμνη Βουλιαγμένης

Ένα από τα Highlights της Αθηναϊκής Ριβιέρας είναι αναμφίβολα η Λίμνη της Βουλιαγμένης. H Λίμνη είναι μια φυσική υφάλμυρη λίμνη με ιαματικές ιδιότητες. Τα νερά της πηγάζουν από βάθος 100 μέτρων και έχουν θερμοκρασία 22°C. Βρίσκεται μαγικά τοποθετημένη μέσα σε μια ελλειψοειδή κοιλότητα μήκους 260 μέτρων. Κατά πάσα πιθανότητα δημιουργήθηκε όταν τμήμα της οροφής ενός μεγάλου υπόγειου σπηλαίου κατέρρευσε πριν περίπου 2.000 χρόνια λόγω διάβρωσης και γι’ αυτό δεν υπάρχουν αναφορές από την αρχαιότητα. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι βρίσκεται μισό μέτρο ψηλότερα από την επιφάνεια της θάλασσας. Είναι προστατευμένη περιοχής καθώς έχει ενταχθεί στις περιοχές Natura 2000. Στις εγκαταστάσεις γύρω από τη λίμνη μπορεί να κάνετε Ιαματικά Λουτρά, Γιόγκα ή ακόμα και να πιείτε τον καφέ σας ή να απολαύσετε ένα γεύμα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Βάρη

25 περίπου χιλιόμετρα νότια της Αθήνας βρίσκεται η βάρη. Διάσημος προορισμός καλοφαγάδων Αθηναίων για παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και ΒΒQ. Εκει θα βρείτε μερικές από τις κορυφαίες ταβέρνες της περιοχής.

  • Διάρκεια: 6 ώρες
  • Παροχές: Μετακίνηση, αποθηκευση πραγμάτων, Free wifi, powerbank
  • Άτομα: 1 – 50
  • Highlights: Γλυφάδα – Λίμνη Βουλιαγμένης – Βάρη

1) 13+ ατόμα; ζητήστε προσφορά εδώ
2) Οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνονται οι χρεώσεις για διόδια και βαλίτσες
3) Για όλες τις τιμές ισχύει πολιτική ακυρώσεων. Δείτε περισσότερα εδώ
4) Λόγω COVID-19 ο ανώτατος αριθμός επιβατών ενδέχεται να διαφέρει ανά περίοδο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εκκίνηση

Η περιήγησή ξεκινάει απο το ξενοδοχείο ή το σημείο που θα μας έχετε υποδείξει.

1η Στάση Γλυφάδα

Η περιήγησή ξεκινάει απο την παραλιακή λεωφόρο και αφού περάσουμε τις πολύ όμορφες παραλιακές περιοχές όπως το Φάληρο, τον Άλιμο και το Ελληνικό θα κάνουμε μια στάση για καφέ στην πανέμορφη Γλυφάδα.

2η Στάση Λίμνη Βουλιαγμένης

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την Βουλιαγμένη που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση ώστε να επισκεφτούμε την πανέμορφη λίμνη της βουλιαγμένης στην οποία μπορείτε να απολαύσετε ακόμα και το κολύμπι σας μιας και τα νερά της είναι ευεργετικά για την υγεία.

Και στις δυο περιοχές θα επιλέξετε εσείς τον χρόνο παραμονής μας ανάλογα με το τι σας αρέσει περισσότερο.

3η Στάση Βάρη

Τέλος θα επισκεφθούμε την περιοχή με τις ομορφότερες και παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες εκτός Αθηνών στην Βάρη. Εκει θα απολαύσετε τα πλούσια εδέσματα της χωράς μας σε συνδυασμό με την παράδοση μας. Αφού απολαύσετε το γεύμα σας στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο σας.

Χρήσιμες πληροφορίες

Οτιδήποτε χρειαστείτε κατά την διάρκεια της περιήγησης σας θα το ζητήσετε απο τον οδηγό και εκείνος με ευχαρίστηση θα σας εξυπηρετήσει. Προτεραιότητα μας η δική σας ευχαρίστηση.

Στο τέλος της βόλτας σας ο οδηγός θα σας περιμένει στο σημείο που απο κοινού θα έχετε υποδείξει για να σας επιστρέψει στον προορισμό σας.

(Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα)

Κλείστε τώρα την εκδρομή

hello.