Εκπτωτικό χωριό - Αττικό Πάρκο

may-thumb-large

Μια ευχάριστη μέρα για όλη την οικογένεια

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο είναι ζωολογικός κήπος που βρίσκεται στην Ανατολική Αττική. Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen βρίσκεται στα Σπάτα, δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 15 λεπτά από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών- Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι δύο αυτοί προορισμοί συνδυάζονται υπέροχα σαν μια ημερήσια εκδρομή για όλη την οικογένεια.

Shopping και διασκέδαση

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο είναι ζωολογικός κήπος που βρίσκεται στην Ανατολική Αττική. Εκεί στεγάζονται περισσότερο από 300 είδη πουλιών αλλά και άγρια ζώα όπως τίγρεις της Σουμάτρα, λιοντάρια της Αγκόλας, κούγκαρ, περσικές λεοπαρδάλεις, παπαγάλοι Μακάο, ζέβρες, καμηλοπαρδάλεις, βακτριανές καμήλες, αφρικανικούς πιγκουίνους, κυνομίες, εξωτικά και σπάνια πουλιά, ινδικούς ελέφαντες, λευκούς ρινόκερους, αραβικούς ορύγες, πολλές σαύρες, φίδια και κροκόδειλους κ.ά.

McArthurGlen

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen βρίσκεται στα Σπάτα, δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 15 λεπτά από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών- Ελευθέριος Βενιζέλος. Είναι ένα Designers Outlet όπου μπορείτε να βρείτε προϊόντα επώνυμων σχεδιαστών και γνωστών εταιρειών σε σημαντικές εκπτώσεις. Ο χώρος είναι πολύ όμορφα σχεδιασμένος ενώ περιλαμβάνει πληθώρα εστιατορίων και καφέ, ενώ διαθέτει και παιδότοπους για να γεμίσουν το χρόνο τους οι μικροί επισκέπτες. Αποτελεί έναν όμορφο προορισμό για όλη την οικογένεια.

  • Διάρκεια: 6 ώρες
  • Παροχές: Μετακίνηση, αποθήκευση πραγμάτων, Free wifi, powerbank
  • Άτομα: 1 – 50
  • Highlights: Αττικό Ζωολογικό Πάρκο – McArthourGlen

1) 13+ ατόμα; ζητήστε προσφορά εδώ
2) Οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνονται οι χρεώσεις για διόδια και βαλίτσες
3) Για όλες τις τιμές ισχύει πολιτική ακυρώσεων. Δείτε περισσότερα εδώ
4) Λόγω COVID-19 ο ανώτατος αριθμός επιβατών ενδέχεται να διαφέρει ανά περίοδο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εκκίνηση

Η περιήγησή ξεκινάει απο το ξενοδοχείο ή το σημείο που θα μας υποδείξετε. Στην εκδρομή αυτή θα επισκεφτούμε δυο μέρη που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

1η Στάση Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Πρώτα θα επισκεφτούμε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο το οποίο ειναι μια τεράστια έκταση 200 στρεμμάτων που περιλαμβάνει περισσότερα απο 2000 ζώα απο 290 διαφορετικά είδη τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν μέσα σε άρτια οργανωμένους χώρους.

2η Στάση McArthurGlen

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen το οποίο έχει έκταση 21 στρέμματα και περιλαμβάνει πάνω απο 100 εμπορικά καταστήματα καθώς και 10 εστιατόρια και καφέ στο οποίο συνδυάζετε τα ψώνια σας τη βόλτα σας και όλα αυτά  στις καλύτερες τιμές.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φυσικά εσείς θα επιλέξετε πόση ώρα θέλετε να μείνετε πιο πολύ στα δύο μέρη και εμείς θα σας μεταφέρουμε άμεσα εκει που θέλετε.

Οτιδήποτε χρειαστείτε κατά την διάρκεια της περιήγησης σας θα το ζητήσετε απο τον οδηγό και εκείνος με ευχαρίστηση θα σας εξυπηρετήσει. Προτεραιότητα μας η δική σας ευχαρίστηση.

Στο τέλος της βόλτας σας ο οδηγός θα σας περιμένει στο σημείο που απο κοινού θα έχετε υποδείξει για να σας επιστρέψει στον προορισμό σας.

(Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα)

Κλείστε τώρα την εκδρομή

hello.